EETCAFé LUIK VATHORST

EETCAFé LUIK VATHORST Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 18 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Luik Vathorst. Meer weten? Ontdek meer

2 apr 2022 om 16:55 Het potentieel is aanwezig, maar voor wat we hebben besteld (bordje Indisch) is dit zeer aan de prijs! De smaken waren goed, maar het gerecht klopt gewoon niet. Er zit niets bij wat je lekker door de rijst kunt doen. Beetje droog zo. Te duur!
19 feb 2022 om 20:53 Sateh stokjes, 3 kleine stukjes vlees per stok, dat kan echt niet voor dat geld. Teveel geld, voor de hoeveelheid eten wat je krijgt. Bezorgen ook gewoon 3 kwartier later. Zonder excuus of wat, redelijk slecht.
7 feb 2022 om 8:49 we hadden besteld om 18:15 en we kregen ons eten om 19:20 dit was een aardige domper zeker als er werd gezegd dat het maar 3 kwartier zou duren. hiernaast betaal je rond 20 euro voor de spareribs je krijgt teweinig voor die prijs wel warm bezorgd
6 feb 2022 om 20:10 Lekker en warm eten, vriendelijke bezorger ondanks stromende regen!
5 feb 2022 om 21:35 Zo jammer het eten zou top geweest zijn als het niet koud bezorgd zou zijn! Wij haken af bij deze cateraar!
30 jan 2022 om 20:18 Heerlijk!
15 nov 2021 om 13:10 Perfect op tijd, goed heet en het smaakte (bijna) net als bij oma thuis. Dikke aanrader! Enige mintpunt is de prijs - kwaliteitverhouding. Erg duur voor wel lekker maar 'weinig' eten.
8 nov 2021 om 8:59 De prijs - kwaliteit verhouding ligt naar mijn mening niet helemaal goed. Op het eten is niets aan te merken. Dit is gewoon goed. Echter betaal je te veel voor wat je krijgt.
23 okt 2021 om 9:39 De burgers waren heerlijk! En ons verzoek om mayo bij de patat werd gratis ingewilligd!
22 okt 2021 om 20:45 Dit was helemaal perfect. Lekker Indisch bordje, paar pittige ballen en vlot bezorgd! Alles op goeie temperatuur. Lekker lekker lekker!
22 okt 2021 om 20:40 Niet vaak zulke slappe, kleffe en koude friet gegeten. Jammer! Rest was wel goed. Bezorging was voor een vrijdagavond relatief snel.
17 okt 2021 om 21:14 Goed eten, burger en saté waren erg lekker! Helaas was de friet er niet bij. Na gebeld te hebben kwamen ze deze vrij snel vers nabezorgen, super!